سلام باران سلام باران .

سلام باران

عوارض كاشت دندان را حتما بدانيد

عوارض كاشت دندان را حتما بدانيد

خوشبختانه درمان ايمپلنت در بين همه درمان‌هاي ديگر دندانپزشكي كم‌عارضه‌ترين به شمار مي‌رود و با توجه به ظهور تكنولوژي جديد راديوگرافي ?بعدي امكان خطا به ميزان قابل توجهي كاهش يافته است. هرچند ميزان تخصص درمانگر و تبحر و سابقه كار و تجربه بسيار نكته مهمي در افزايش موفقيت درمان است. امروزه قريب به ?? درصد دندانپزشكان از اين روش استفاده مي‌كنند. انتخاب صحيح درمانگر در اين بين بسيار مهم است.

به گزارش سرويس بازار ايسنا، بنابر اعلام كلينيك تخصصي ايمپلنت دكتر بزرگ، ايمپلنت نيز مانند هر عمل ديگري مي‌تواند عوارضي داشته باشد و لازم است براي كاهش اين عوارض آن‌ها را بشناسيد و بايد گفت اغلب عوارض ايمپلنت طبيعي و قابل برگشت است و جاي نگراني نيست.

عوارض ايمپلنت

?-خارج شدن روكش

در سال اول روكش‌هاي دندان با چسب موقت چسبانده مي‌شود و احتمال افتادن روكش در سال اول وجود دارد و در صورتي كه روكش موقت دندان بيافتد بايد براي چسباندن مجدد روكش روي ايمپلنت به دندان پزشك مراجعه شود و در صورتي كه شرايط استاندارد باشد با چسب دائمي روكش چسبانده مي‌شود.

?-لق شدن روكش

احتمال لق شدن روكش در برخي موارد كه فشار در برخي نواحي بيش از حد معمول باشد وجود دارد. اين لق شدن ممكن است در قسمت پايه رخ دهد كه اصولا بعد از پيوند نبايد ايمپلنت دندان حركتي داشته باشد و جراح براي گذاشتن پروتز بايد توجه كند كه ايمپلنت به طور كامل جوش خورده باشد و در برخي مواقع ممكن است در هنگام گذاشتن پروتز ايمپلنت به طور كامل چسبيده و سفت شده باشد ولي بعدا در اثر فشار شل شود كه دليل اين شل شدن اين است كه  به جاي چسبندگي استخواني به سطح ايمپلنت بافت فيبروز به آن مي‌چسبد و در چنين مواقعي كه پايه ايمپلنت شل مي‌شود بايد روكش و پايه به طور كامل خارج شوند و پايه جديد جايگزاري شود.

يا ممكن است پروتز روي ايمپلنت  به دليل جدا شدن چسب و يا بلند بودن روكش شل شود و در اين حالت كه شيوع بيشتري دارد، پروتز جدا مي‌شود و اندازه آن بررسي مي‌شود و مجددا چسبانده مي‌شود.

يا در حالتي ديگري ممكن است پيچ متصل كننده رويي پروتز به پايه شل شود كه اغلب به دليل كوتاه بودن پيچ و تطابق نداشتن با اباتمنت در ايمپلنت‌هاي ارزان و كره‌اي اين اتفاق مي‌افتد.

vf5_m2.jpg

?-شل شدن پيچ داخلي ايمپلنت و شكستگي پروتز

احتمال شل شدن پيچ داخلي ايمپلنت دندان  بر اثر فشار زيادي كه به روكش وارد مي‌شود وجود دارد كه اغلب در اثر دندان قروچه اين اتفاق ممكن است بيافتد و يا در اثر زير دندان رفتن سنگ در صورت بروز چنين اتفاقي پروتز توسط پزشك خارج و درمان مي‌شود.

?-شكستگي بدنه ايمپلنت

احتمال وقوع اين عارضه بسيار كم است اما نمي‌توان گفت غير ممكن است. اين عارضه در صورتي كه فشار بسيار زياد به ايمپلنت وارد شود در مواردي كه پروتز دندان  به صورت نامناسب كار شده باشد و باعث انتقال فشارها از مركز به اطراف ايمپلنت شود، ممكن است رخ بدهد.

?-عفونت

بسياري از مردم از عفونت پس از انواع جراحي مي‌ترسند و همه علائم پس از جراحي را نشانه عفونت مي‌دانند در صورتي كه چنين نيست و بسياري از تورم و ترشح‌ها به دليل عفونت نيست  و پديده‌هاي طبيعي پس از جراحي است و براي جراحي ايمپلنت ترس بيش از حد و غير منطقي از عفونت اشتباه است. براي مثال قبل از كاشت ايمپلنت بايد ميزان استخوان فك بررسي شود و در صورت نياز از پيوند استخوان قبل از ايمپلنت استفاده شود به طوري كه ديواره استخواني به طور كامل ايمپلنت را در محاصره قرار دهد و در صورتي كه ايمپلنت به طور كامل به استخوان فك جوش نخورد، نمي‌توان روي آن روكش قرار داد و ممكن است نياز به برداشتن ايمپلنت باشد كه در اين صورت فكر به اشتباه فكر مي‌كند كه دليل برداشتن ايمپلنت عفونت بوده است .اما چنين نيست و احتمال  عفونت در جراحي ايمپلنت بسيار كم و ناچيز است و با رعايت بهداشت دهان و دندان و با توجه به توصيه‌هاي پزشك تا اندازه زيادي مي‌توان احتمال عفونت  پس از درمان ايمپلنت را كاهش داد.

قيمت ايمپلنت دندان

از ديگر مواردي كه بر هزينه نهايي ايمپلنت موثر است تعداد ايمپلنت كاشته شده است  و با توجه به موقعيت كاشت دندان و دندان‌هاي مجاور و با توجه به نظر دندانپزشك مي‌توان از دو ايمپلنت به جاي سه ايمپلنت استفاده كرد.

نحوه كاشت ايمپلنت نيز متفاوت است و هزينه متفاوتي دارد و روش كاشت فوري و روش كاشت در چند مرحله و … از جمله روش‌هايي است كه هر كدام هزينه متفاوتي دارد. علاوه بر تعداد و نحوه كاشت ايمپلنت جنس و كيفيت روكش‌هاي دنداني كه براي ايمپلنت ساخته مي‌شوند متفاوت و در نتيجه قيمت آن‌ها نيز متفاوت است.

به طور كلي قيمت ايمپلنت دندان به دليل متريال گران‌قيمتي كه در اين روش استفاده مي‌شود نسبت به ديگر روش‌هاي دندان‌پزشكي بيشتر است. ايمپلنت دندان نمي‌تواند توسط يك دندان پزشك معمولي انجام شود و نياز به تخصص بالا دارد و اين امر نيز در هزينه نهايي ايمپلنت موثر است.

ممكن است روش‌هاي ديگري با هزينه كمتر براي ترميم دندان وجود داشته باشد اما هيچ يك از روش‌ها نمي‌تواند كيفيت و عمر ايمپلنت را داشته باشد و ايمپلنت به خوبي جايگزين دندان از دست رفته مي‌شود و مانند دندان طبيعي است و كيفيت و عمر بالاتري دارد.

براي افرادي  كه به دنبال برند خوب هستند و برند خوب اهميت زيادي براي آن‌ها دارد پيشنهاد مي‌شود كه از ايمپلنت سوئيسي استفاده شود.

 

منبع : ايسنا


برچسب: عوارض كاشت دندان را حتما بدانيد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۱۲:۴۹ توسط:sam موضوع:

راديولوژي در شمال تهران

راديولوژي در شمال تهران

عكاسي يكي از شاخه هاي هنري است كه در موارد بسياري به حيطه هاي علمي و صنعتي وارد مي شود. يكي از حيطه هايي كه عكسي در آن ورود داشته، پزشكي و راديولوژي است. در اين نوشتار عكاسي پزشكي و فوايد آن به اختصار بررسي مي شود.

c19q_e2.jpg

عكس فتوگرافي

به گزارش مجله تناسب اندام، در كنفرانس هاي پزشكي همواره اسلايدهايي به نمايش در مي آيد كه تكميل كننده كلام سخنران است. اگر سخنران هيچ تصويري ارائه ندهد، چه بسا مخاطبين از درك موضوع بازبمانند و به ادامه مطالب توجهي نكنند. به همين علت است كه در سمينارها و گردهمايي علمي و پزشكي، تصاوير به گونه اي انتخاب مي شوند كه گوياي مطلب بوده و مفهوم مورد نظر سخنران را به خوبي منتقل كنند. تصاوير ارائه شده در يك كنفرانس پزشكي اگر به ظاهر بيمار محدود باشد، فتوگرافي خوانده مي شود.

تفاوت فتوگرافي با راديولوژي

فتوگرافي يكي از فنون مورد استفاده در تصويربرداري پزشكي است. اما تفاوت آن با ساير عكس هاي پزشكي در اين است كه در يك آتليه و توسط يك عكاس تهيه مي شود. بر خلاف ساير عكس هاي پزشكي كه در بخش راديولوژي و توسط متخصص راديولوژي يا سونوگرافي تصويربرداري مي شود.

تفاوت ديگر فتوگرافي با ساير زيرشاخه هاي تصوير برداري پزشكي در اين است، كه فتوگرافي ظاهر بدن مانند پوست، مو، دندان ها، بيني و گوش را به تصوير كشيده، در مقابل راديولوژي و سونوگرافي داخل اندام ها، اعصاب، استخوان ها و نسوج را براي درمانگر نمايان مي سازد.

انواع فتوگرافي

فتوگرافي در شاخه هاي مختلف پزشكي و دندانپزشكي به عنوان يك وسيله شناخت وضعيت بيمار كاربرد دارد. تعدادي از عكس هاي فتوگرافي متداول به اين شرح است:

  • فتوگرافي جراحي فك و صورت
  • فتوگرافي جراحي شكم
  • فتوگرافي جراحي گوش
  • فتوگرافي جراحي بيني
  • فتوگرافي جراحي پلاستيك
  • فتوگرافي ارتودنسي

عكس فتوگرافي جراحي بيني

عكس فتوگرافي جراحي بيني يكي از شايع ترين استفاده هاي فتوگرافي است. هنگامي كه بيمار براي نخستين بار به جراح بيني مراجعه مي كند، جراح درخواست عكاسي فتوگرافي از بيني را مي دهد تا با مقايسه عكس ها به خوبي از مشكل بيمار مطلع شود.

عكس فتوگرافي جراحي بيني قبل از عمل

قبل از عمل جراحي، اولين مجموعه عكس از صورت بيمار تهيه مي شود. نحوه عكاسي به اين صورت است كه بيمار بايستي رو به دوربين قرار گرفته و سر را صاف نگه دارد. به شكلي كه در عكس مقدار مساوي از هر دو گوش در تصوير ديده شود. اگر سر اندكي به يك طرف مايل شود، سبب ايجاد خطا در ديد پزشك خواهد شد.

عكس تمام رخ، انحراف بيني، انحراف فك يا هر كجي در صورت و تناسب بين بيني و ساير اجزا صورت را نمايان مي سازد. در همين حالت يك عكس تمام رخ با لبخند نيز بايد برداشته شود. اين عكس، خط لبخند و تغييرات بيني در هنگام خنده را ثبت مي كند.

عكس نيم رخ بايد در وضعيتي برداشته شود كه تنها يك ابرو و نيمي از لب ها مشخص باشد. اين عكس جلوزدگي فك، برآمدگي لب، برجستگي گونه، افتادگي ابرو، ميزان قوز و افتادگي نوك بيني را ظاهر مي سازد. عكس نيم رخ از چپ و راست تهيه مي شود.

عكس بعدي عكس از قاعده بيني است كه براي عكاسي در اين حالت بايد دوربين در پايين صورت رو به بالا قرار گرفته و حفره هاي بيني را در كادر داشته باشد. اين عكس اندازه ي حفره هاي بيني و قرينه بودن آن ها را نشان مي دهد.

حالت بعدي عكس از بالاي سر بيمار است به طوري كه دوربين به صورت عمودي بالاي سر بيمار قرار گرفته و غير متقارن بودن پره هاي بيني و انحراف آن ها را مشخص سازد.

عكس سه رخ نيز حالتي است كه يك چشم به صورت كامل به همراه نيمي از چشم ديگر، در كادر قرار دارد. عكس سه رخ كه زيباترين حالت براي عكاسي پرتره خوانده مي شود، نسبت اجزا صورت را از منظر زيبايي شناختي به خوبي نشان مي دهد.

تمامي اين عكس ها در حالت بدون خنده و با خنده تهيه وبراي پزشك ارسال مي شود. پزشك بعد از مشاهده و مقايسه عكس ها، طرح دقيق جراحي را معلوم كرده و با آگاهي كامل از تمام جزييات دست به جراحي خواهد زد.

عكس فتوگرافي جراحي بيني بعد از عمل

بعد از عمل جراحي در همان زوايايي كه قبل از عمل، عكاسي شده بود، براي دومين بار عكس هايي برداشته مي شود. اين عكس ها در فواصل زماني مشخصي بعد از جراحي ثبت مي شود تا روند تغييرات و بهبودي، قابل درك باشد. از مقايسه عكس هاي نهايي با عكس هاي پيشين، ماحصل جراحي نمايان خواهد شد.

فوايد عكس فتوگرافي جراحي بيني

  • جراح از اين عكس ها به عنوان يك رزومه كاري استفاده خواهد كرد.
  • اين نوع از عكس ها به عنوان سند پزشكي، به پرونده بيمار ضميمه مي شود.
  • عكس هاي فتوگرافي به بيمار كمك مي كند تا بتواند چهره خود را قبل و بعد عمل مقايسه كرده و نارضايتي هاي بي مورد را كنار بگذارد.
  • جراحان و مراكز درماني براي تبليغات مي توانند از اين تصاوير سود برند.
  • آموزش دانشجويان با بهره گيري از اين تصاوير به راحتي ممكن خواهد بود.

عكس opg

عكس opg يا پاناروميك، يك عكس راديولوژي از تمام فك و دندان ها است كه ريشه و ميزان پوسيدگي دندان ها را نشان مي دهد.

عكس opg  در شميرانات

راديولوژي الف در ميدان الف زعفرانيه، يك مركز مجهز براي تهيه عكس opg در شميرانات است كه تمام خدمات راديولوژي را ارائه مي دهد.

عكس ايمپلنت

به انواعي از عكس هاي راديولوژي كه قبل و بعد از كاشت ايمپلنت برداشته مي شود، عكس ايمپلنت گفته مي شود.

عكس ايمپلنت در منطقه 1

مراكز راديولوژي متعددي امكان تهيه عكس ايمپلنت را دارند؛ اما راديولوژي الف براي ارائه عكس ايمپلنت در منطقه 1  ، انتخاب هاي متعددي نظير cbct، opg، سي تي اسكن، راديوگرافي جمجمه و راديوگرافي سينوس را در اختيار بيمار و دندانپزشكان قرار مي دهد.


برچسب: راديولوژي در شمال تهران،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ تير ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۶:۴۶ توسط:sam موضوع:

راديولوژي در شمال تهران

راديولوژي در شمال تهران

عكاسي يكي از شاخه هاي هنري است كه در موارد بسياري به حيطه هاي علمي و صنعتي وارد مي شود. يكي از حيطه هايي كه عكسي در آن ورود داشته، پزشكي و راديولوژي است. در اين نوشتار عكاسي پزشكي و فوايد آن به اختصار بررسي مي شود.

c19q_e2.jpg

عكس فتوگرافي

به گزارش مجله تناسب اندام، در كنفرانس هاي پزشكي همواره اسلايدهايي به نمايش در مي آيد كه تكميل كننده كلام سخنران است. اگر سخنران هيچ تصويري ارائه ندهد، چه بسا مخاطبين از درك موضوع بازبمانند و به ادامه مطالب توجهي نكنند. به همين علت است كه در سمينارها و گردهمايي علمي و پزشكي، تصاوير به گونه اي انتخاب مي شوند كه گوياي مطلب بوده و مفهوم مورد نظر سخنران را به خوبي منتقل كنند. تصاوير ارائه شده در يك كنفرانس پزشكي اگر به ظاهر بيمار محدود باشد، فتوگرافي خوانده مي شود.

تفاوت فتوگرافي با راديولوژي

فتوگرافي يكي از فنون مورد استفاده در تصويربرداري پزشكي است. اما تفاوت آن با ساير عكس هاي پزشكي در اين است كه در يك آتليه و توسط يك عكاس تهيه مي شود. بر خلاف ساير عكس هاي پزشكي كه در بخش راديولوژي و توسط متخصص راديولوژي يا سونوگرافي تصويربرداري مي شود.

تفاوت ديگر فتوگرافي با ساير زيرشاخه هاي تصوير برداري پزشكي در اين است، كه فتوگرافي ظاهر بدن مانند پوست، مو، دندان ها، بيني و گوش را به تصوير كشيده، در مقابل راديولوژي و سونوگرافي داخل اندام ها، اعصاب، استخوان ها و نسوج را براي درمانگر نمايان مي سازد.

انواع فتوگرافي

فتوگرافي در شاخه هاي مختلف پزشكي و دندانپزشكي به عنوان يك وسيله شناخت وضعيت بيمار كاربرد دارد. تعدادي از عكس هاي فتوگرافي متداول به اين شرح است:

  • فتوگرافي جراحي فك و صورت
  • فتوگرافي جراحي شكم
  • فتوگرافي جراحي گوش
  • فتوگرافي جراحي بيني
  • فتوگرافي جراحي پلاستيك
  • فتوگرافي ارتودنسي

عكس فتوگرافي جراحي بيني

عكس فتوگرافي جراحي بيني يكي از شايع ترين استفاده هاي فتوگرافي است. هنگامي كه بيمار براي نخستين بار به جراح بيني مراجعه مي كند، جراح درخواست عكاسي فتوگرافي از بيني را مي دهد تا با مقايسه عكس ها به خوبي از مشكل بيمار مطلع شود.

عكس فتوگرافي جراحي بيني قبل از عمل

قبل از عمل جراحي، اولين مجموعه عكس از صورت بيمار تهيه مي شود. نحوه عكاسي به اين صورت است كه بيمار بايستي رو به دوربين قرار گرفته و سر را صاف نگه دارد. به شكلي كه در عكس مقدار مساوي از هر دو گوش در تصوير ديده شود. اگر سر اندكي به يك طرف مايل شود، سبب ايجاد خطا در ديد پزشك خواهد شد.

عكس تمام رخ، انحراف بيني، انحراف فك يا هر كجي در صورت و تناسب بين بيني و ساير اجزا صورت را نمايان مي سازد. در همين حالت يك عكس تمام رخ با لبخند نيز بايد برداشته شود. اين عكس، خط لبخند و تغييرات بيني در هنگام خنده را ثبت مي كند.

عكس نيم رخ بايد در وضعيتي برداشته شود كه تنها يك ابرو و نيمي از لب ها مشخص باشد. اين عكس جلوزدگي فك، برآمدگي لب، برجستگي گونه، افتادگي ابرو، ميزان قوز و افتادگي نوك بيني را ظاهر مي سازد. عكس نيم رخ از چپ و راست تهيه مي شود.

عكس بعدي عكس از قاعده بيني است كه براي عكاسي در اين حالت بايد دوربين در پايين صورت رو به بالا قرار گرفته و حفره هاي بيني را در كادر داشته باشد. اين عكس اندازه ي حفره هاي بيني و قرينه بودن آن ها را نشان مي دهد.

حالت بعدي عكس از بالاي سر بيمار است به طوري كه دوربين به صورت عمودي بالاي سر بيمار قرار گرفته و غير متقارن بودن پره هاي بيني و انحراف آن ها را مشخص سازد.

عكس سه رخ نيز حالتي است كه يك چشم به صورت كامل به همراه نيمي از چشم ديگر، در كادر قرار دارد. عكس سه رخ كه زيباترين حالت براي عكاسي پرتره خوانده مي شود، نسبت اجزا صورت را از منظر زيبايي شناختي به خوبي نشان مي دهد.

تمامي اين عكس ها در حالت بدون خنده و با خنده تهيه وبراي پزشك ارسال مي شود. پزشك بعد از مشاهده و مقايسه عكس ها، طرح دقيق جراحي را معلوم كرده و با آگاهي كامل از تمام جزييات دست به جراحي خواهد زد.

عكس فتوگرافي جراحي بيني بعد از عمل

بعد از عمل جراحي در همان زوايايي كه قبل از عمل، عكاسي شده بود، براي دومين بار عكس هايي برداشته مي شود. اين عكس ها در فواصل زماني مشخصي بعد از جراحي ثبت مي شود تا روند تغييرات و بهبودي، قابل درك باشد. از مقايسه عكس هاي نهايي با عكس هاي پيشين، ماحصل جراحي نمايان خواهد شد.

فوايد عكس فتوگرافي جراحي بيني

  • جراح از اين عكس ها به عنوان يك رزومه كاري استفاده خواهد كرد.
  • اين نوع از عكس ها به عنوان سند پزشكي، به پرونده بيمار ضميمه مي شود.
  • عكس هاي فتوگرافي به بيمار كمك مي كند تا بتواند چهره خود را قبل و بعد عمل مقايسه كرده و نارضايتي هاي بي مورد را كنار بگذارد.
  • جراحان و مراكز درماني براي تبليغات مي توانند از اين تصاوير سود برند.
  • آموزش دانشجويان با بهره گيري از اين تصاوير به راحتي ممكن خواهد بود.

عكس opg

عكس opg يا پاناروميك، يك عكس راديولوژي از تمام فك و دندان ها است كه ريشه و ميزان پوسيدگي دندان ها را نشان مي دهد.

عكس opg  در شميرانات

راديولوژي الف در ميدان الف زعفرانيه، يك مركز مجهز براي تهيه عكس opg در شميرانات است كه تمام خدمات راديولوژي را ارائه مي دهد.

عكس ايمپلنت

به انواعي از عكس هاي راديولوژي كه قبل و بعد از كاشت ايمپلنت برداشته مي شود، عكس ايمپلنت گفته مي شود.

عكس ايمپلنت در منطقه 1

مراكز راديولوژي متعددي امكان تهيه عكس ايمپلنت را دارند؛ اما راديولوژي الف براي ارائه عكس ايمپلنت در منطقه 1  ، انتخاب هاي متعددي نظير cbct، opg، سي تي اسكن، راديوگرافي جمجمه و راديوگرافي سينوس را در اختيار بيمار و دندانپزشكان قرار مي دهد.


برچسب: راديولوژي در شمال تهران،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ تير ۱۳۹۹ساعت: ۰۸:۰۶:۱۳ توسط:sam موضوع:

جنس و اجزاي ايمپلنت دندان

ايمپلنت دندان

در گذشته از دست دادن دندان ها آسيب بسيار زيادي به ظاهر و زيبايي و كاركرد دهان و دندان هاي فرد باقي مي گذاشت. براي رفع اين مشكل تنها استفاده از دندان هاي مصنوعي وجود داشت كه مشكلات مخصوص به خودش را به همراه داشت. با پيشرفت علم و تكنولوژي در عرصه دندان پزشكي ايمپلنت هاي دندان معرفي شدند كه راه كاري جديد براي جايگزيني دندان هاي از دست رفته يا پوسيده به حساب مي آمدند.

پايگاه خبري تحليلي مثلث آنلاين: حال در ادامه با هم به بررسي جنبه هاي مختلف ايمپلنت هاي دندان مي پردازيم.

جنس و اجزاي ايمپلنت دندان

در مورد جنس ايمپلنت هاي دندان از موارد متعددي مي توان نام برد. اما مهمترين آن ها تيتانيوم است. تيتانيوم به دليل كارايي بسيار بالا از جمله همگام سازي بسيار خوب با بدن انسان ها و مقاومت بسيار بالا در برابر خوردگي پركاربردترين مورد در ساخت و توليد ايمپلنت دندان است. به تازگي ايمپلنت هاي زيركونيوم نيز راه خود را به داخل بازار هاي ايمپلنت باز كرده اند اما به دليل سابقه بسيار پايين هنوز جواب خود را به طور كامل پس نداده اند.

ايمپلنت هاي دندان ممكن است از اجزاي متفاوتي تشكيل شوند. تعداد اين اجزا بستگي به نوع و برند سازنده و مواردي از اين قبيل دارد. اما به طور معمول ايمپلنت ها از سه جزء اصلي تشكيل مي شوند :

1- پايه يا فيكسچر 2- رابط يا اباتمنت 3- تاج يا روكش دندان

پايه يا فيكسچر همان قسمت پاييني ايمپلنت دندان است و همانطور كه از نامش پيداست به عنوان پايه و ريشه دندان جديد عمل خواهد كرد. پس بايد در داخل استخوان فك محكم شود.

l7v7_f2.jpg

اباتمنت يا رابط قسمت مياني است كه باز هم همانطور كه از نامش پيداست رابط بين پايه و قسمت بالايي كه همان دندان مصنوعي است خواهد بود و روكش دندان را بر روي خود سوار مي كند.

در نهايت به سراغ روكش يا تاج دندان مي رويم كه همان قسمت فوقاني يا دندان مصنوعي است. روكش هاي دندان متناسب با دندان هاي طبيعي افراد توليد مي شوند و همين يكي از مزيت هاي فوق العاده ايمپلنت هاي دندان است.

مراحل انجام ايمپلنت دندان

براي انجام ايمپلنت دندان در مرحله اول بايد به يك مركز ايمپلنت مجرب و مناسب رجوع كنيد تا شرايط دهان و دندان هايتان توسط يك متخصص مورد بازديد قرار گيرد. پس از بررسي ها لازم و مشاهده عكس ها و راديولوژي هاي دهان و دندان توسط متخصص مربوطه مي توانيد با صلاح او قراري براي انجام ايمپلنت و شايد نوع و ساير موارد مربوط به آن هماهنگ كنيد.

پس از تنظيم تاريخ مورد نظر و مراجعه مجدد اين بار عمل انجام مي شود.

در ابتدا با بي حسي موضعي ناحيه تحت عمل را آماده مي كنيم. سپس در صورت وجود دندان پوسيده در آن نقطه آن را خارج كرده و سپس با ايجاد برشي بر روي لثه دسترسي به استخوان فك را هموار مي كنيم. پس از اين دسترسي نياز داريم حفره اي كوچك به اندازه پايه ايمپلنت يا همان فيكسچر بر روي استخوان ايجاد كنيم تا بتوانيم آن را در حد مطلوب در استخوان محكم كنيم. اين كار با مته مخصوص انجام مي شود. پس از ايجاد حفره مورد نظر و پيچ كردن و محكم كردن فيكسچر نياز است كه به استخوان اجازه دهيم تا با پايه ايمپلنت ارتباط برقرار كند و آن را در بر بگيرد. به اين منظور بنا به تشخيص پزشك چند ماهي استراحت به فك داده مي شود. در طول اين مدت هم استخوان فك رشد لازم را مي كند و پايه را همانند يك ريشه دندان طبيعي در بر مي گيرد و هم تاج يا روكش دندان شخص بر مبناي رنگ و اندازه و حالت ساير دندان هايش در لابراتور تهيه مي شود.

پس از مراجعه مجدد ادامه روند عمل ايمپلنت صورت مي پذيرد. در ابتدا متخصص يا جراح از سفت شدن تا حد مطلوب پايه كاشته شده اطمينان حاصل مي كند. سپس با زدن برشي بر روي لثه دسترسي را دوباره به استخوان فك و ايمپلنت هموار مي كند. حال نوبت به قراردهي اباتمنت بر روي پايه است. اباتمنت و پايه همانند پيچ و مهره در هم سفت مي شوند و پس از بخيه لثه سر گرد اباتمنت از لثه بيرون مي ماند و موقعيت قرار تاج بر روي آن فراهم مي شود. در مرحله نهايي تاج دندان بر روي اباتمنت سوار مي شود و كار تمام است. حال زمان گوش دادن به توصيه هاي پزشك مربوطه در مورد نحوه نگهداري از ايمپلنت دندان فرا مي رسد.

براي ديدن فيلم ايمپلنت دندان و فيلم مراحل ايمپلنت دندان واقعي به لينك زير مراجعه كنيد.

فيلم واقعي ايمپلنت

مزايا و معايب ايمپلنت دندان

ايمپلنت هاي دندان مزاياي فراواني دارند. برخي از مهم ترين اين مزايا در ليست زير اعلام مي شوند :

1- ظاهر زيبا: از آنجايي كه روكش هاي ايمپلنت متناسب با دندان هاي طبيعي افراد در لابراتور ها تهيه مي شوند و پس از قرار گيري كاملاً طبيعي در داخل دهان جلوه مي كنند ، ظاهر فرد را بسيار زيبا كرده و لبخند از دست رفته را به وي باز مي گرداند.

2- طول عمر بالا : طول عمر ايمپلنت هاي دندان مخصوصاً ايمپلنت هاي تيتانيوم زبانزد همه افراد است. ايمپلنت هاي تيتانيوم در صورت نگهداري خوب توسط فرد استفاده كننده مي تواند يك طول عمر براي شخص كارايي داشته باشد.

3- بهبود وضعيت كاركردي : وضعيت جويدن غذا و تكلم فردي كه دندان از دست رفته است را بسيار بهبود مي بخشد.

4- بالا رفتن اعتماد به نفس : با وجود ظاهر زيبايي كه فرد مي بخشد ، تعداد لبخند هاي فرد در طول روز بيشتر مي شود و فرد با اعتماد به نفس بالاتري صحبت مي كند.

مراقبت هاي پس از ايمپلنت دندان

مراقبت هاي پس از ايمپلنت دندان توسط خود جراح يا متخصص به فرد اعلام خواهد شد كه در صورتي كه بخواهد طول عمر ايمپلنت و حتي ساير دندان هايش را بالاتر ببرد رعايت اين موارد واجب خواهد بود :

1- مسواك زدن روزانه

2- نخ دندان كشيدن روزانه

3- استفاده از دهان شويه هاي مخصوص

4- مراجعه جهت انجام پاكسازي هاي تخصصي دندان ها

قيمت ايمپلنت دندان

براي اطلاع از آخرين قيمت ايمپلنت هاي دندان مي توانيد به سايت مراجعه نماييد.

قيمت ايمپلنت دندان


برچسب: جنس و اجزاي ايمپلنت دندان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ تير ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۴۷:۴۲ توسط:sam موضوع: